søndag 27. august 2017

«Liebhaberne» av Anne B. Ragde

Utgitt av Oktober 2017

I denne femte romanen fra Neshov-universet møter vi igjen Torunn, som i «Alltid tilgivelse» kom tilbake til Neshov, gården hun arvet etter faren Tor. "Farfar" Tormod har flyttet på aldershjem, der trives han godt. Margido jobber videre med begravelsesbyrået, tilfreds med at Torunn har sagt ja til å bli med å jobbe i firmaet. Erlend har de ikke sett på Neshov på flere år; nå er han og Krumme far og pappa til tre småbarn. Erlend er travelt opptatt med å bestyre oppussing av et herskapelig hus de har fått av Krummes søster. Huset skal romme hele den lykkelige storfamilien, tre høyt elskede barn, en mamma, en mor, en pappa og en far. Dessverre finnes det et sår i gleden: Krumme som går gretten og misfornøyd omkring fordi han slanker seg. Å ligge unna alt som er godt med alt det dårlige humøret det medfører, er en prøvelse for både ham og Erlend...

Dette var underholdende lesning igjen fra Ragde. Igjen kunne hun vært mindre detaljert i beskrivelser av mat, interiør og likbehandling, men alt i alt likte jeg boka veldig godt. Ragde viser energi og overskudd, framdriften er god og hun lykkes i å bevege meg til både latter og tårer.

2 kommentarer:

  1. Boka ligger i veska mi, hadde tenkt å lese mens jeg er barnepasser denne helga, men det ble det ikke tid til. Skal ta den fram i kveld igjen, vel hjemme. Gleder meg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er vel ikke alltid så lett å få lest noe når man passer barn, nei. Ha en fin lesekveld!

      Slett